Idén is megrendezésre került március 22-24 között a balatonszárszói református konferencia központban az egyházmegyei ifjúsági hétvége.

Gyülekezetünkből idén 4 fiatallal vágtunk neki a lelki kalandnak, a Batalatonszárszói Ifi-Konfi Hétvégének, melyen a fő előadója Erdélyből érkezett: Mike Pál lelkész személyében.

A tartalmas és izgalmas előadásokat kiscsoport-beszélgetések követték. A fiataloknak több interaktív feladaton keresztül lehetett feldolgozni a hallottakat. Az Istent dicsérő énekek zenekari kíséretéről a Bátaszéki Református Gyülekezet dicsőítő zenekara gondoskodott. Gitárral, basszusgitárral, szintetizátorral, dobgéppel, fuvolával, trombitával és chajonnal tették káprázatossá a dicsértet a zenészek.

A rendezvény több mint 150 fős létszámmal zajlott, a 30 munkatársat beleszámolva. A szálláshely és az étkezés a konferenciaközponthoz méltó, háromcsillagos hotel minőségben zajlott. Sőt szombat este a gyülekezetekből érkező meglepetés süteményt is fogyaszthattuk, mely olyan bőséges volt, hogy vasárnap reggelre is jutott belőle.

Fiataljaink a konferencia után elmondták, hogy visszavágynak ide, és szeretnének más hasonló lelki rendezvényeken is részt venni.

 

 

Categories: Hírek