Az alábbiakban közöljük azokat az intézkedéseket, amelyekkel megelőzzük, hogy esetlegesen az Istentiszteleteinken terjedhessen a koronavírus.

A gyülekezeti tagoktól kérjük:
1. A templom mérete lehetőséget ad a távolságtartásra (kérjük tehát, hogy a nem egy háztartásból érkezők egymástól távol üljenek le.)
2. Kérjük a kézfogás mellőzését.
3. Kérjük a zárt térbe (templomba) lépéskor a maszk felvételét és viselését. Akinek nincs, annak adunk újat a bejáratoknál.
4. Kérjük belépéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítő géleket.
5. Kérjük, ha fertőző betegség tüneteit (láz, köhögés, gyengeség stb.) érzi magán, akkor válassza a templomi Istentisztelet helyett a Duna TV-ben közvetített Istentiszteletet.

Részünkről vállaljuk:
1. A bejáratoknál kézfertőtlenítőt és maszkot adunk.
2. A gyülekezeti mosdónál fertőtlenítő szappan és papír kéztörlő van.
3. Minden Istentisztelet között a pad felülteit és a kilincseket fertőtlenítjük.
4. Minden Istentisztelet között ózongázzal fertőtlenítjük a légteret. (Erről tudni kell, hogy az ózonról: az ózont (O3) a világ egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyagaként tartják számon. Akár 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór, ráadásul 100% környezetbar
át, teljesen vegyszermentes, ezáltal semmilyen egészségkárosító hatás nem marad hátra az eljárást követően. Gáz halmazállapotából adódóan eljut a helyiség minden pontjába és megszünteti a kellemetlen szagokat, elpusztítja a mikroorganizmusokat, beleértve baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, anélkül, hogy károsítaná a berendezési tárgyakat, illetve eszközöket.)
Vigyázzunk egymásra!
Hordozzuk imádságban gyülekezetünket!

Categories: Hírek