A környékbeli református gyülekezetekből kb. 70-en gyűltünk össze március 19-én, vasárnap délután a Bogyiszlói Művelődési Házban.

A házigazdák a gyülekezetünk tagjai voltak, akik süteménnyel és megannyi finomsággal kedveskedtek a délutáni lelki programra érkezőknek.

Itt is lehetőség nyílt meghallgatni Simon Márta bizonyságtételét. Ezt követte Fodorné Ablonczy Margit lelkésznő előadása a működőképes keresztyén életről.

Az előadást kiscsportos beszélgetés követte. Majd a kiscsportok beszámoltak, hogy mire jutottak a téma megbeszélésével. Így egymás gondolatai által is tudtunk épülni.

Mindezt szeretetvendégség követte, melyen lehetőség nyílt kötetlen beszélgetésre egymással és az előadóval. A szeretetvendégség és a kiscsoportokba való rendeződés miatt volt szükségünk a kultúrházban való szervezésre, hiszen gyülekezeti termünk parányi egy ilyen rendezvény lebonyolítására. Köszönet minden illetékesnek, hogy használhattuk a művelődési házat!

ifj. Nemes András fotói a rendezvényről itt láthatóak:
https://photos.google.com/share/AF1QipPHANRBkJHPQrcxlKhs9-Mal9qRc1PINuCCBTmTgQVl0wPQNNRKnoCBeEAv1v8i6A?key=aFg4VjJvVjl0cnhaNms2b2hPQy1abTZNc3p1aUpR

Categories: Hírek