Gyülekezetünk presbitériuma – a helyi szokást követve – gyűjtést hirdetett karácsonyi csomagokra.

A presbitérium döntött arról, hogy a gyűjtés összegét szeretnénk gyülekezetünk költségvetéséből kiegészíteni, és 100 000 Ft összértékben megajándékozni a szenteste jelenlévő gyermekeket. Külön jutalmat kapnak azok, akik szereppel és versekkel készülnek és külön ajándékot azok, akik csak részt vesznek a Szentesti Istentiszteleten.Karácsonyi gyűjtés_01

Kérjük adományaikkal járuljanak hozzá egyházunk ilyennémű teher hordozásához! Az adomány befizethető vasárnap d.e.-i istentisztelet előtt és után a templom cintermében, illetve hétköznap Miklósa Jánosné Judit presbiterünknél (Bogyiszló, Petőfi u. 26., tel: 74/441-843).

Az ajándékozás az iskolás korosztályt érinti, tekintettel az ajándékok tartalmára. A csomagok keresztyén irodalmat, írószereket, keresztyén matricákat, ajándéktárgyakat stb. tartalmaznak.

Amint azt korábban is közöltük: azok a gyermekek mondanak verset, akik a vasárnapi gyermek-istentiszteletre járnak (mert ott vannak felkészítve). Ez eltér a korábbi évek szokásaitól, ahol a hittanórák alkalmával kapták meg a verseiket, így mindenki részesült versmondási lehetőségben, az is, aki csak szenteste látogatott el istentisztelete. Szeretnénk jutalommá tenni azt a lehetőséget, hogy Szenteste szavalhat valaki a templomban. Illetve azokat akik ezt a szép feladatot elvégzik, nagyobb ajándékban részesítjük. Színdarabot pedig az ifjúsági csoportunk mutat be.

 

Karácsonyi gyűjtés_02

Categories: Hírek