2015. március 20-22-én Balatonszárszón jártunk a konfirmandusokkal hétvégézni.

Egy ilyen hétvége a lelki feltöltődésről, Isten kereséséről, a keresztyén közösségi élményről szólnak. Feledhetetlen, és egész életet meghatározó események lehetnek egy-egy konfirmandus életében.

Balatonszárszón a Református Egyház SDG Hotel- és Konferenciaközpontjában volt a helyszín, ahol ezen a hétvégén vezetőkkel együtt több mint 150-en voltunk.

Balatonszárszó_2015_02

A hétvége főelőadója Szabó Viktor alkalmazott-matematikus volt, aki egyetemi tanárként is dolgozik. Nem matematikáról szóltak az előadások, hanem önismeretről, barátságról, szerelemről. Az előadó ugyanis misszionáriusként is teljesített szolgálatot már és rendkívül jó tehetsége van a fiatalok megszólítására.

Balatonszárszó_2015_03

A zenéről, ami az ifjúsághoz (is) közel álló dicsőítő zenét jelent egy külön verbuválódott zenészcsoport gondoskodott. A hangszerek között volt, gitár, szintetizátor, cajon. A fiatalok éneklése rendkívül lelkes volt! Éneklés vezető – ének: Feketéné Takács Andrea, Ének – gitár: Tanner Vilmos, Ének – billentyű: Kis György, Cajon (dob): Tanner Áron

Bogyiszlóról 7 fiatal volt résztvevő, és még 2-en mentünk munkatársként.

Balatonszárszó_2015_04

Categories: Hírek