Pedagógusnap alkalmából könyvvel köszöntöttük a Bogyiszlói Általános Iskola pedagógusait június 6-án, tanári értekezleten.

Június első vasárnapja pedagógusnap. Erre az alkalomra a Magyar Református Presbiteri Szövetség a keresztyén nevelést feldolgozó könyvet juttatott el gyülekezetünkbe, mellyel a pedagógusokat köszönthettük. Ez az ajándék a pedagógusok áldozatos munkájának megbecsülése és munkájuk szellemi-lelki támogatás is részünkről.

A Bogyiszlói Általános Iskola 18 oktatója és a könyvtára is kapott egy-egy példányt Karácsony Sándor: Leckék a leckékről című könyvéből. A könyveket Dancs Róbert lelkész és Pilis István főgondnok nyújtotta át. A könyv új kiadású, de nem ma született, hanem még 1931-ben írta a híres református Karácsony Sándor pedagógiai, filozófiai író, egyetemi tanár. A magyar filozófiai gondolkodás egyik legeredetibb alakja.

Kívánunk a jövőre nézve is sok-sok erőt és Isten áldását az iskola tanárainak rendkívül fontos és nehéz feladataihoz, az oktatáshoz és neveléshez!

 

Categories: Hírek