Gyülekezetünkben 5 munkatárs dolgozik a Magyar Református Szeretetszolgálat Közfoglalkoztatási Munkaprogramja keretében.

Mivel hihetetlen buta pletykákat terjeszt a település néhány lakója (itt most még nem írok neveket), ezért fontosnak tartjuk tájékoztatni a gyülekezetet, hogy a Közfoglalkoztatási Programunk a lehető legnagyobb rendben és precizitással zajlik.

Az elmúlt időszakban egy kertész és egy takarítói állásban dolgozó személy cserélődött. Révész Gábor helyére Nyúl Ferenc érkezett, és Kunz Rudolf helyére Horn Mária. Akik távoztak tőlünk, azok munkájával is meg voltunk elégedve, de a nagyobb fizetés reményében továbbléptek másik munkahelyre.

Adminisztrációnkat és a munkaprogram adminisztrációját Duchai Zoltánné végzi. Épületgondnokunk Balázs Csaba, kertészünk Decsák Péter. Mindannyiuk munkavégzése az előírtaknak megfelelően folyik. Munkájuk látványos és alapos. A program kezdetétől minden dokumentáció hiánytalan. Külön köszönet ezért Duchai Zoltánnénak!

munka

A faluban terjedő rágalmakkal ellentétben ellenőrzést ezidáig nem kaptunk, sem szúrópróba szerűen, sem bejelentkezetten. Tehát senki nem lesz kirúgva!

Sőt a jövőben lehetőségünk lenne a létszám bővítésére, ehhez az kell, hogy tevékenységi körünk bővüljön és a feladatra alkalmas ember találjunk!

Ez úton köszönöm meg minden volt és jelenlegi munkatársamnak a munkáját, mivel hozzájárul a Bogyiszlói Református Gyülekezet életéhez, és növekedéséhez!

Amennyiben bárkinek segíthetünk bármiben a településen, akkor forduljon hozzánk bizalommal, lehetőségünkhöz mérten segíteni fogunk!

 

 

 

Categories: Hírek