Azzal a jó hírrel szolgálhatunk, hogy szigorú intézkedések mellett 2020. május 17-étől újra tartunk vasárnapi Istentiszteleteket templomunkban!

FONTOS INFORMÁCIÓK:
1. A Zsinati Tanács javaslata alapján vidéken engedélyezik az Istentiszteletek tartását. (Tolna megye több gyülekezete ekkor még nem tart Istentiszteletet, de ezek helyi döntések, kérem ne okozzon ez senkinél zavart.)
2. A presbitériumunk támogatja, hogy nálunk legyen Istentisztelet.
3. Bogyiszló Község Polgármesterével történt egyeztetés alapján kijelenthetjük: jelenleg nincs helyi szigorító intézkedés és nincs ismert koronavírusos beteg. Ezért ő is javasolja, hogy tartsunk Istentiszteletet.
4. A templom mérete lehetőséget ad a távolságtartásra (kérjük tehát, hogy a nem egy háztartásból érkezők egymástól távol üljenek le.)
5. Kérjük a kézfogás mellőzését.
6. Kérjük a zárt térbe (templomba) lépéskor a maszk felvételét és viselését. Akinek nincs, annak adunk újat a bejáratoknál.
7. Kérjük belépéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítő géleket.
8. Kérjük, ha fertőző betegség tüneteit (láz, köhögés, gyengeség stb.) érzi magán, akkor válassza a templomi Istentisztelet helyett a Duna TV-ben közvetített Istentiszteletet.
Vigyázzunk egymásra!

Hordozzuk imádságban gyülekezetünket!

 

Categories: Hírek