Ez a kérdés merült fel egy személyben. Keressük meg együtt rá a választ!Miért

Már a hirdetőtábla tanulmányozásával kiderülhet, hogy 8:00 és 16:00 között lelkészi hivatali ügyelet van hétköznaponként. Ezt egy munkatársunk látja el, aki a Magyar Református Szeretetszolgálat közfoglalkoztatási munkaprogramjában dolgozik nálunk adminisztrátorként. Ő hivatali teendőket végez. A gyülekezeti teremben van berendezve egy íróasztal a számára.

Ezen felül itt vannak a hittanórák hétfő-kedd-szerdai napokon, összesen 8 óra. Valamint szombaton ifjúsági Bibliaóra, vasárnap délután Istentisztelet. Két hetente este pedig presbiteri Bibliaóra. Valamint számos olyan esemény folyik itt, amit hosszú lenne részletezni.

Mivel az izzók a legkorszerűbb energiatakarékos LED izzók, emiatt a nagy fényerő ellenére a fogyasztás igen csekély: 10 db 6 Wattos és 2 db 10 Wattos, tehát összesen 80 Watt. Gondolom ez a tény az energiapazarlás leghalványabb gyanúját is eloszlatja.

Az, hogy rendszeresen világítás van a gyülekezeti teremben, az azt mutatja, hogy egyre jobban pezsgő gyülekezeti élet folyik! Tehát ez egy igen pozitív dolog!

LED izzó

Categories: Hírek