Közel 350.000 Ft értékben nyert egyházközségünk munkagépeket. Istené legyen érte a dicsőség!oleo-mac-szerszamok

Egyházközségünk a a közfoglalkoztatási munkaprogramba bekapcsolódva bővítette tevékenységi körét. Számos feladatot láttunk el, nem csak egyházi területen, hanem olykor magán vagy közterületen is, igény szerint. Egyházközségünknek nem volt arra lehetősége, hogy munkagépekbe ruházzon be. Két fűnyírót (benzines fűkaszát és talicskásat) kénytelenek voltunk venni az elmúlt két évben, mert egyszerűen nem volt mivel dolgozni, de ebben kimerült a gépek vásárlása. Amikor munkagépekre volt szükség a munkásaink a sajátjukat,  illetve a lelkészét használták, ha pedig nekik nem volt, akkor kölcsön kellett kérnünk.

szerszamok_palyazatbol

A Magyar Református Szeretetszolgálat kiírt egy pályázatot, melyben olyan gyülekezeteket kívántak támogatni, akik a közfoglalkoztatásban széles tevékenységi körben működnek. Pályázatunk sikeres volt Isten kegyelméből. Így gyarapodott egyházközségünk egy talicskás fűnyíróval, vállon hordható benzines fűkaszával,  földfúrógéppel, 2 db ütvefúróval, csavarbehajtóval, légkompresszorral és annak kiegészítő készletével és benzinmotoros láncfűrésszel. A gépeket nem mi választottuk, hanem azok adottak voltak a pályázatban.

A pályázatunk teljesen önerő mentes volt, tehát nem került semmi kiadásába a gyülekezetnek. Pályázatírót nem vettünk igénybe, hanem pusztán lelkipásztorunk munkája volt benne.

A gépeket már felvettük az egyházközség vagyonleltárába.

Categories: Hírek