Zsidi Kíra és Hajdú Dorina beszámolója:

2020.06.23-án (kedd) reggel 9:00-kor kezdődött a tábor. Azért, hogy mindenki felébredjen játékkal kezdtük a napot. A játékot énektanulás követte, és egész héten sok dicsőítő dalt énekeltünk az Úrról. Ezeket követően mindennap 1-1 történetet hallhattunk Edina nénitől. Az összes történet Isten gondviselését mutatta be. 10 óra körül mindig nasiszünetet tartottunk és, sok-sok sütit és rágcsát ettünk. A „tízórai” után ismét játék következett, és mikor végeztünk, előpakoltunk a kézműveshez.

Első napon egy tavaszi képet készítettünk, második napon egy hűtőmágnest csináltunk és üveget festettünk, harmadik nap bambuszsátrat építettünk, amiket a nádszálak segítségével fedtünk be, és negyedik napon sarut készítettünk papírból. A napok végét mindig imádsággal zártuk.

 

A tábor végén ajándékcsomagot kaptunk a Magyar Falu Program jóvoltából, amit Edina néni adott át nekünk. Nagyon jól éreztük magunkat a táborban, és még többet megtudhattunk a mi Urunkról. Sokat nevettünk együtt, és vicces történeteket meséltünk egymásnak. A táborozók nevében köszönjük a sok finomságot a szülőknek/nagyszülőknek és a gyülekezetnek. Köszönjük Edina néninek, Robi bácsinak, Bandi bácsinak, Sacinak, Eta óvó néninek és Ica néninek a sok-sok segítséget, amit a tábor alatt nyújtottak nekünk.

 

 

Categories: Hírek