2017. március 19-én Ausztriából látogatott el hozzánk Simon Márta erdélyi származású ápolónő.

Pár éve egy orvosi műhiba miatt élet-halál közé került. Kétszer élesztették újra. Volt, amikor 7 perc után indult újra a szíve, ami már önmagában is csodának számított. De nem csak az újraélesztés volt Isten csodája, hanem a hosszasan tartó állapot, amiben élet–halál között egy hajszálon múlt az élete. De Isten folyamatosan tartotta ezt a hajszálat.

A bizonyságtétel kifejezés (egyes felekezeteknél tanúságtételnek mondják) egy olyan életszakaszról szóló beszámoló, amely a mindenható Isten beavatkozásáról beszél. Ez szólhat valakinek a megtéréséről, csodás gyógyulásáról Isten segítségével, szabadulásról az alkoholizmus vagy más bűn fogságából. Tulajdonképpen minden hitben élő embernek kell, hogy legyen az életének egy olyan része, amiről el tudja mondani, hogy hitre jutott. Ez lehet egy pontszerű esemény, de lehet egy folyamat is.

Simon Márta a gyógyulásáról könyvet is írt „A sötétségben elrejtett kincsek” címmel, melyben az imádság ereje és Isten cselekvő hatalma megmutatkozik a beteg gyógyulásában. A Kossuth Rádió és a Parókia Református Internertes Portál is készített vele interjút. Elmondta, hogy a betegségében nem tudta, hogy miért történt vele ez a nagy szenvedés, de azáltal, hogy megtapasztalta Isten csodáját, már tudja, hogy nem cél nélkül szenvedett. Hiszen bizonyságot tehet Isten gyógyításáról sok-sok ember számára.

Bizonyságtétele bővebben itt olvasható:
http://www.parokia.hu/v/egy-hajszalon-mult/

 

Categories: Hírek