Hogy keveredtek ezek a nevek egy sorba? Hát úgy, hogy mindannyian szuperhősök! – 3 napos Bibliai játszóház volt gyülekezetünkben.

Bibliai Játszóház2016_01

Ám míg Superman és Pókember kitalált figurák, íróik fantáziája által felruházott szuperképességekkel, addig Dániel és barátai valós személyek voltak, mégis volt szupererő az életükben. Bátorság, hit hűség-ez volt az ő erejük, amivel győztek életük harcaiban. Erről tanultak azok a gyermekek, akik ellátogattak nyári bibliai játszóházunkba, 2016. aug. 9-11 között. A léleképítő történetek mellett szép énekeket tanultak, vidám kör- és csapatjátékokat játszottak, kézműveskedtek a gyerekek, és testileg is jóllakottan engedtük haza őket.

Bibliai Játszóház2016_02

A játszóházban a történetek átadásáról Masri Mona gondoskodott, az énekek gitárkíséretéről ifj. Nemes András, a játékokról Németh Ildikó és a tiszteletesasszony, a kézműveskedésről, előkészítésről, minden felmerülő apró-cseprő feladatról  (a felsoroltakon kívül) Molnárné Szűcs Beáta, Cselik Edit, Ábrahám Renáta, a finomságokról gyülekezetünk szorgos asszonyai. Ezúton is köszönjük nekik, és azoknak is, akik a háttérben imádságaikkal álltak mellettünk.  Jövő nyáron folytatjuk, és addig is találkozzunk minél gyakrabban!

További fényképek a játszóházról itt tekinthetőek meg, a fotókat ifj. Nemes András készítette: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1173915686001977&type=3

Írta: Dancs Edina, lelkipásztor

Categories: Hírek