A 2014. október 25-i lelkészbeiktatási ünnepségünk perselypénze a Kárpátalján működő Sámuel Alapítvány részére történt.Sipos Géza_02

Sámuel Alapítvány

A gyűjtés összege 206 850 Ft volt. Az alapítvány elnöke levélben köszönte meg minden segítő szívnek, hogy adakozott. A köszönőlevél szövegét itt közöljük.

A Sámuel Alapítvány weboldala itt tekinthető meg: http://refua.tirek.hu/lap/samuelalapitvany/hir/lista/hirek/

Tisztelt presbitérium, kedves testvérek!

A Sámuel Alapítvány és a családtípusú gyermekotthonok nevében szeretnénk megköszönni a nagylelkű segítségüket. Szeretnénk kifejezni hálánkat az október 25-én megtartott lelkészbeiktatási Istentisztelet perselyadományáért, amelyet az alapítványnak ajánlottak fel. Köszönünk minden értünk elmondott imaszót!!!

Mai világunkban igazán jó megtapasztalni, hogy vannak még olyan emberek, gyülekezetek, akik meleg szívvel gondolnak másokra, önzetlenül képesek adakozni. Megható számunkra a segítő szándék és erős összefogás, amellyel az Önök gyülekezete fogadott minket.

A továbbiakban kérem Isten gondviselő kegyelmét és áldását az Önök és a Dancs lelkészházaspár életére, bízva abban, hogy nagylelkűségük jutalma nem marad el.

Erőt ad a megfáradottnak, és az erőtlen erejét megsokasítja. Elfáradnak az ifjak és meglankadnak, megtántorodnak a legkülönbek is. De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a saskeselyűk, futnak, és nem lankadnak meg, járnak és nem fáradnak el!(Ézsaiás 40, 29-31)

Mély tisztelettel és szeretettel:
Sipos Géza, a Sámuel Alapítvány elnöke

Sipos Géza_01A köszönőlevél eredeti formájában itt olvasható (a képre kattintva nagyban nyílik meg):

Köszönőlevél a Sámuel Alapítánytól

Categories: Hírek