A Magyar Falu  Program pályázatán gyülekezetünk is indult és nyert.

A pályázaton egy főállású munkatársunk 12 havi bérét és eszközöket nyertünk (hangszerek, informatikai eszközök, játékok).

Dancs Edina lelkésznő a korábbiakban is szívét-lelkét beletette a gyülekezeti élet építésébe. Sajnos eddig nem volt lehetőség a gyülekezet rendkívül szűkös költségvetése alapján ezt bármilyen módon díjazni. Isten gondviselésének jele, hogy most már egy garantált bérminimumért végezheti azt, amit korábban ingyen csinált. Az ő feladatköre a közösségi programok szervezése, koordinálása és természetesen minden olyan feladat, ami a gyülekezet hitéleti tevékenységét segíti. Pontos megnevezése a munkakörnek: egyházi közösségszervező. Ez a feladatkör gyülekezetünkben a lelkészre hárult, de így ő némileg tehermentesülni tud ezek alól, és a felszabaduló idővel és energiával új feladatok megoldásába vághat bele.

Abban bízunk, hogy a jövőben a gyülekezeti élet nem csak az új munkatárssal, hanem kellő ingatlanfejlesztésekkel, építésekkel is bővülni tud. Ezekről amint biztos információink vannak, hírt fogunk adni.

Categories: Hírek